Головна / Новини / 1 вересня – День знань

1 вересня – День знань

DSC_02661Шановні педагоги, учні!

Щороку в осінньому буянні квітів до нас приходить хвилююче свято – День знань. І щоразу Першовересень, переступаючи поріг і скликаючи срібним дзвоном до кабінетів, сповіщає про початок нового навчального року.

1 вересня – урочистість, музика, пісні. У цій святковій обстановці хочу щиро і сердечно привітати всіх, хто навчає, і хто вчиться, з красивим і мудрим святом! Кожен з Вас має прекрасну нагоду стати на рік досвідченішим, вмілішим і розумнішим. Цінуйте свій час, збагачуйтесь знаннями і практичними навиками, бо завдяки цьому ви і створюєте своє надійне професійне майбутнє.

У цей святковий день мені особливо приємно вітати першокурсників, нове поповнення, для яких сьогодні відкриваються двері нашого Центру.

Сподіваюсь, що до нашого навчального закладу привело вас велике бажання вчитися, щоб стати справжніми висококваліфікованими  господарями Землі.

Щиро вітаю і бажаю, щоб світлою і широкою була дорога до Знань, а запальна енергія і ваш оптимізм стали постійними супутниками вашого життя у свята і будні.

Тож в добру путь до країни мудрості і знань!

Старший майстер:       Зелєнцова Т.А.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...