Головна / Новини / День Мужності і Слави

День Мужності і Слави

1476433692_plakat-dlya-sayta Напередодні свята Святої Покрови, Дня українського козацтва, Дня Захисника та захисниць України до здобувачів освіти Федорівського центру професійної освіти завітав начальник відділення рекрутингу та комплектування ІV відділу Пологівського РТЦК та соціальної підтримки, майор Вадим Глухов.

Вадим Анатолійович розповів молоді про службу у Збройних Силах України, про переваги служби за контрактом, побажав міцного здоров’я, гарного фізичного розвитку, успіхів у навчанні та дав відповіді на запитання, які цікавили здобувачів освіти.

i (40)У музеї «Берегиня», біля експозиції «Герої поруч з нами», молодь презентувала малюнки патріотичного спрямування. Нікіта Микитенко (група № 13, 1 курс) зачитав написаний  власноруч лист солдату, в якому подякував  Героям, що без страху та сумнівів захищають усіх нас, українців, від ворога, тримаючи мир нами.

Здобувачі освіти мріють стати схожими на військових- такими ж мужніми й сильними, загартованими у боях, пообіцяли долати труднощі та негаразди і коли прийде час, – поповнити лави захисників України.

То ж, вітаємо усіх причетних до свята Мужності і Слави! Тих, хто на передовій зі зброєю в руках захищав і захищає наше мирне життя. Хай Свята Покрова оберігає вас від ворожої кулі. Дякуємо! Героям слава! Повертайтесь живими!

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...