Головна / Новини / Державна кваліфікаційна атестація

Державна кваліфікаційна атестація

Професія кухаря в наш час користується великою популярністю, та є однією з найпрестижніших і добре оплачуваних професій.

У групі №6 (професія “Кухар; кондитер”) Федорівського центру професійної освіти  07 грудня 2021 року відбулась державна кваліфікаційна атестація з професії “Кухар”, де здобувачі освіти мали приготувати страву та зробити до неї презентацію у електронному варіанті. Діти з великою відповідальністю віднеслись до своїх завдань, та  на належному рівні захистили свої роботи. Особливо хочеться відзначити роботи Назарова Іллі, Закарлюки Ігоря, Трегуб Єлизавети, Павленка Руслана, Кормуш Аліни та Шаповала Олександра. Молодці!

Хочеться побажати учням не зупинятися на досягнутому а йти до своєї мети, бути достойними та висококваліфікованими фахівцями своєї справи, адже приготування смачної та корисної їжі приносить людям не тільки задоволення а й користь. Отже, бажаю вам успіху у нелегкій,  але такій потрібній людям професії. Успіху вам!

Нечет С.П. майстер в/н

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...