Головна / Новини / Дружнє та організоване прибирання території нашого закладу

Дружнє та організоване прибирання території нашого закладу

viber image 2019-04-10 , 12.03.12

Учні та працівники Федорівського центру професійної освіти дружно та організовано вийшли на прибирання території нашого закладу освіти, щоб повною мірою підготуватися до приходу весни, Пасхи та травневих свят.

На весь день вся територія нашого центру перетворилася на величезний мурашник, де всі щось загрібали, підмітали, білили, фарбували.

Протягом дня ми встигли зробити величезний обсяг роботи: підмели всю територію, побілили бордюри, загребли величезну територію парку, стадіон, автодром і навіть підфарбували наших козаків та кухаря, що стоять на території центру.

Крім того у цьому році здійснилася наша мрія щодо озеленення території навчального закладу: ми висадили сто шістдесят кущів троянд. Тепер будемо чекати з нетерпінням, коли клумби перед навчальним корпусом забуяють різнобарв’ям кольорів та пахощами різних ароматів.

      Зелєнцова Т.А., старший майстер

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...