Головна / Методична робота / Ми українці!!!

Ми українці!!!

Рисунок1

День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Новий 2022-2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна гордо чинить супротив  країні-агресору.Кожного дня ми платимо занадто високу ціну за свою свободу і незалежність – життя наших захисників і захисниць, життя дітей, зруйновані долі, міста і села.

Війна явила нам щось дуже важливе  Ми зрозуміли, що сильні, можемо постояти за себе та успішно боротися проти сильнішого ворога. Тому не випадково тема першого уроку   «Ми українці: честь і слава незламним!».

Слайд3У Федорівському  центрі професійної освіти перший урок відбувся дистанційно. Здобувачі освіти прослухали духовний гімн України, переглянули уривки відео «Діалоги про війну», пригадали героїчну історію боротьби за незалежність України, разом працювали на онлайн-дошці, визначаючи риси характеру українця, поділилися життєвими історіями, поговорилипро те, як кожен може наблизити нашу перемогу,  та міркували над головним запитанням уроку – чому український народ є незламним?

дошкаУкраїнці незламні, бо дуже люблять свободу,  захищають свою землю.Українці незламні, бо вони хороші й досвідчені, мужні та витривалі воїни. Українці незламні, тому що вміють швидко об’єднуватися перед загрозами й небезпеками та спільно захищатися.

                                                                                  Наталія Остапчук, викладачка

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...