Головна / Бібліотека / Пам’яті Героїв Крут

Пам’яті Героїв Крут

111Ой ви, Крути, ой ви Крути, біль мого народу…

Віддали життя герої за нашу свободу.

Щороку 29 січня українці вшановують пам’ять молодих борців за волю, полеглих у бою під Крутами. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі та національній ідеї. Молоді студенти пожертвували своїм життям аби спинити наступ ворожої армії.

i (1)У бібліотеці Федорівського центру професійної освіти здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з матеріалами, документами книжкової інсталяції «Незабутній подвиг героїв Крут», проведена  інформаційна година «Бій під Крутами. Перші «Кіборги». Бібліотекар зачитала поезію Павла Тичини «Пам’яті тридцяти».

Кожен з присутніх розумів, що молоді юнаки того часу були їхніми ровесниками, які не визнавали насильства, убивств, болю. І вони також, у свій час,мріяли про мирне життя, добро, справедливість для рідної країни. І тому без вагань, зі зброєю в руках, стали на захистсвого краю, не маючи досвіду у військовій справі.

То ж, подібні заходи патріотичного спрямування  надихають молодь бути патріотами та шанувати загиблих героїв.

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...