Головна / Новини / Школа поведінки

Школа поведінки

Над сплячим містом вже розсіявся туман

І час до варти українським патрулям

Та не звикать до цього і жінкам

Нова поліція вартує тут і там!

дільнича117 грудня у Федорівському центрі професійної освіти відбулася зустріч здобувачів освіти з представником поліції,  дільничим офіцером Гуляйпільського ВП старшим лейтенантом Євгенією Нечепорук.

Організація зустрічей з правоохоронцями є однією з форм превентивного виховання у навчальному закладі, що дозволяє молоді реально і глибше зрозуміти небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

Дільничий офіцер ознайомила присутніх з результатами своєї роботи протягом 2019 року, провела лекцію з криміногенної ситуації на дільниці № 230179.

Під час заходу були обговорені питання домашнього насилля у сім’ї, поради як не стати жертвою злочину чи нещасного випадку, про заборону куріння та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та на території навчального закладу.

Сподіваємось, що щира зустріч з поліціянткою стане для учнів виваженим кроком до покращення дисципліни, відвідування навчальних занять, стимулюватиме до моральних норм становлення особистості у навчальному закладі та в суспільстві.

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...