Головна / Відео / Вебінар «Сучасні форми і методи роботи на уроках української мови та літератури в умовах змішаного навчання»

Вебінар «Сучасні форми і методи роботи на уроках української мови та літератури в умовах змішаного навчання»

30 січня 2023 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Сучасні форми і методи роботи на уроках української мови та літератури в умовах змішаного навчання».

Наталія Квас, викладач ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту», розпочала свій виступ висловом Д. Дьюї «Ми позбавляємо дітей майбутнього, якщо продовжуємо вчити сьогодні так, як вчили цього вчора», наголосивши на його актуальності. Далі педагог нагадала колегам про принципи, види змішаного навчання, його переваги і недоліки.

Пані Наталія закцентувала увагу учасників вебінару на зручних для неї методах роботи, які вона застосовує на уроках української мови та літератури в умовах змішаного навчання. На її думку, найдієвіші моделі – «перевернутий клас» та «ротація за станціями». Вона перелічила присутнім їх переваги та недоліки, з якими зіштовхнулась під час роботи зі здобувачами освіти. Наступник її кроком, була поетапна демонстрація уроку в умовах змішаного навчання із застосуванням сучасних форм і методів.

На завершення спікер підбила підсумки на актуальності та корисності застосування змішаного навчання в освітньому процесі, й побажала колегам наснаги та мирного неба над головою!

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

487554478547

Готуємо солодкі страви та напої

Вчимося смачно готувати Тема уроків: «Готувати солодкі страви та напої» Солодкі страви подають ...