Головна / Відео / Хліб – усьому голова

Хліб – усьому голова

DSC_0202

14 листопада 2018 року у Федорівському центрі професійної освіти відбулося свято, присвячене Дню працівників сільського господарства, «Хліб усьому голова». В цей день ми вітали та дякували всім працівникам Центру, які доклали рук та зробили свій внесок у збір нового врожаю 2018 року.

Цей рік видався нелегким для сільських трударів, проте ми впорались із примхами погоди та зібрали гарний врожай, прибуток з якого спрямуємо на розвиток матеріально-технічної бази центру.

DSC_0208Отже, це свято безпосередньо стосується і нашого навчального закладу, який не тільки займається сільськогосподарською діяльністю, а й ще готує майбутніх механізаторів.

Цього дня учні нашого центру вітали трударів з їх професійним святом піснями, танцями, віршами і просто щирими словами вдячності. Всім учасникам польових робіт із с. Федорівки, м. Гуляйполя та смт. Більмак були вручені подарунки, а учнів, які найактивніше брали участь у сільськогосподарських роботах нагородили похвальними грамотами.

Ще раз щиро дякуємо нашим трударям за тяжку працю, за те, що в спеку і в холод, вдень і вночі, в будні і вихідні вони працювали: ремонтували техніку, сіяли, збирали врожай, віяли зерно, возили, обробляли поля. Без вашої тяжкої праці не вдалося б зібрати такий врожай. А також дякуємо нашим учням, які, навчаючись, допомагали центру. Бажаємо вам бути гарними спеціалістами, майстрами своєї справи. Ви обрали собі дуже тяжку та відповідальну професію, адже без тракториста, комбайнера, водія не можливий добробут України. Нехай ваш труд завжди буде в пошані!

     Схили чоло у шані до хлібини:

У ній незриме джерело життя,

У ній – могутня сила Батьківщини

І злети. І ключі до відкриття.

За життєдайну і промінну скибу.

За втому і священні мозолі –

Низький уклін, сердечне Вам спасибі

Хвала і честь Вам, лицарі землі!

А також дякуємо всім учням, які допомогли влаштувати таке гарне свято до Дня працівників сільського господарства. Ви просто вразили нас своїм артистизмом, багатогранністю талантів та подарували всім гарний настрій і незабутні враження.

                                                                               Адміністрація ЦЕНТРУ

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

7818547851588

Герої не вмирають! Україна буде жити!