Головна / Новини / З миром, добром у наш край. Завітав у гості святий Миколай.

З миром, добром у наш край. Завітав у гості святий Миколай.

139119110_1482133551_504

Хай Миколай у вишиванці

      Розбудить подарунком вранці

      І принесе у кожну хату

     Добробут, радості багато

Святий Миколай – чудотворець, доброчинець, чарівник. У ніч на 19 грудня він розносить подарунки, вітає з зимою, благословляє на добрі вчинки. Немає різниці чи дитина, чи доросла людина, для всіх нас, це свято, на яке з нетерпінням чекає кожен.

миколай4Нарешті завітав  святий Миколай і до Федорівського центру професійної освіти. Ведучі заходу другокурсниці Ліза Коростильова та Валерія Черепченко (професія «Кухар; кондитер») розповіли легенду про святого Миколая, про його допомогу бідним, про добрі справи, за які не чекав подяк, похвал і нагород.

Святого Миколая привели з небес до нас на свято зіроньки: Маркова Валерія та Печерська Анжела (2 курс, професія «Кухар; кондитер»). Миколай (Сергій Полонік, 3 курс, професія «Слюсар-ремонтник, тракторист-машиніст, водій»)  привітав присутніх зі прийдешніми святами побажав добра, щастя у кожну родину,  миру в рідну Україну. Потім з чобітка почав діставати завдання –загадки, зачитуючи їх, а кмітливі здобувачі освіти отримували солодкий приз за правильну відповідь.

миколай7Аж раптом на святі з’явилися злі персонажі – чорти (Андрій Проскура і Роман Литвиненко – 3 курс, професія «Слюсар-ремонтник, тракторист-машиніст, водій») зі своїми подаруночками  – різками для непослухів.

Традиційно цього дня здобувачі освіти прикрашають символічне дерево вітань і бажань. Кожен з присутніх загадав бажання і підвісив на зелену красуню чарівну сніжинку, сповнену мрій, надій, віри на краще.

То ж, вірте у диво, поспішайте творити добро! Нехай у ваших серцях завжди пломеніє вогник радості, щастя і добра!

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...