Головна / Спортивні досягнення / Обласні кубкові змагання «Козацькі розваги»

Обласні кубкові змагання «Козацькі розваги»

На світанку 28.04.2016 року команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» вирушила в подорож до м.Запоріжжя на обласні кубкові змагання «Козацькі розваги» серед учнів ПТНЗ.

NMwsk4WI-HwУ складі команди були наступні учні:

  1. Голубєв Артем Юрійович гр. №33
  2. Горпинич Андрій Олександрович гр. № 32
  3. Гринь Артем Сергійович гр. № 33
  4. Заікін Дмитро Сергійович гр. №51
  5. Колісніченко Дмитро Анатолійович гр. №51
  6. Крижановський Владислав Костянтинович гр. № 54
  7. Лихвар Андрій Володимирович гр.№31
  8. Мартиненко Микола Миколайович гр.№32
  9. Полігузов Володимир Олександрович гр. № 54
  10. Прохватило Олександр Петрович гр.№54

Змагання проводились у мальовничому парку «Дубовий Гай».  В них прийняли участь 18 команд. Серед них 15 команд Запорізьких ПТНЗ, а також гості з ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти»; з ДНЗ «Велико-білозерський професійний аграрний ліцей»; з ДНЗ « Чубарівський професійний аграрний ліцей».

D2byUE_EErI

Програма змагань:

  • Перетянування канату (5 чол.).
  • Стрибки у довжину з місця (3 чол.)
  • Метання гирі 16кг ( 3 чол.).
  • Зустрічна естафета з м’ячем ( 6 чол.).

Дуже запекла боротьба велась в першому виді змагань Перетягуванні канату, адже тут необхідно було проявити силу і витримку справжніх козаків. Наші хлопці перемогли команду ДНЗ «Запорізький вищий професійний ліцей «Моторобудівник»», та команду  ДНЗ «Запорізький вищій професійний ліцей» №6 і пройшли до півфіналу. Нажаль нам трішки не вистачило везіння, щоб пройти до фіналу. Суперники були дуже достойні, а глядачі з захопленням спостерігали і пристрасно вболівали за нашу команду. В цьому виді наш ліцей представляли Крижановський Владислав- справжній «богатир»; улюбленець глядачів, Заікін Дмитро, Гринь Артем, Горпинич Андрій, Голубєв Артем. Перемогу в цьому виді змагань отримала команда  ДНЗ « Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту».

У другомі виді змагань наші хлопці Заікін Дмитро, Голубєв Артем, Горпинич Андрій із результатом 7м.47см. вибороли ІІІ місце.

Результат нашої команди в метанні гирі вагою 16 кг.- 15м.49 см. В цьому виді змагались Крижановський Владислав, Заікін Дмитро, Гринь Артем.

В естафеті приймали участь Заікін Дмитро, Горпинич Андрій, Мартиненко Микола, Лихвар Андрій, Колісніченко Дмитро, Полігузов Володимир. Результат 30,21 секунд.

І ось змагання завершились, а судді пішли підбивати підсумки.  За результатами чотирьох видів змагань команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» виборола ІІ місце;  на ІІІ місці команда ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту», а на І місці команда ДНЗ   «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту».

Переможців нагороджували:

  • головний спеціаліст відділу  позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів Департаменту освіти і науки  Запорізької облдержадміністрації - Прийменко Г.В.
  •  директор НМЦ ПТО у  Запорізькій області  Паржницький О.В.

Після нагородження  ми разом  із дітьми погуляли по  Запоріжжю, а завершили свою подорож веселим обідом в ресторані McDonalds. Вітаємо наших «богатирів» з перемогою.

 

 Островська В.С.

викладач фізичної культури 

ДНЗ «Чубарівський ПАЛ» 

а світанку 28.04.2016 року команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» вирушила в подорож до м.Запоріжжя на обласні кубкові змагання «Козацькі розваги» серед учнів ПТНЗ. Змагання проводились у мальовничому парку «Дубовий Гай».  В них прийняли участь 18 команд. Серед них 15 команд Запорізьких…

Голосуємо!

Голубєв Артем Юрійович гр. №33
Горпинич Андрій Олександрович гр. № 32
Гринь Артем Сергійович гр. № 33
Заікін Дмитро Сергійович гр. №51
Колісніченко Дмитро Анатолійович гр. №51
Крижановський Владислав Костянтинович гр. № 54
Лихвар Андрій Володимирович гр.№31
Мартиненко Микола Миколайович гр.№32
Полігузов Володимир Олександрович гр. № 54
Прохватило Олександр Петрович гр.№54

Отже: загальний підсумок команди

Рейтинг користувачів 4.9 ( 1 голосів)

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...