Головна / Новини / День, який відкриває безмежні горизонти…

День, який відкриває безмежні горизонти…

 15 лютого 2019 року настав надзвичайно хвилюючий день для випускників групи №74, Федорівського центру професійної освіти, котрі навчались за професією: оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних.

День, який можна сприймати як межу між дитинством і дорослим життям. День, який відкриває безмежні горизонти перед, тепер вже, колишніми здобувачами освіти. День, який примушує серця шалено битися від усвідомлення того, що доля набирає нових обертів, кличе майбутніми перспективами та сподіваннями, і, водночас, завмирає від ніжної та світлої печалі прощання з викладачами, майстрами виробничого навчання, друзями, стінами центру, які за період навчання стали просто рідними.

Було все: падіння і злети, невдачі і успіхи, сум і радість, захоплювало дух від перших перемог, від першого кохання. Позаду екзамени та контрольні, які з’їли , мабуть, не одну нервову клітину, а тепер педагогічний та учнівський колективи, батьки, друзі, запрошені гості прийшли на свято , щоб провести випускників у доросле життя, – інколи тернисте, але таке прекрасне.

Дипломи з відзнакою отримали:

Бернадська Валентина Борисівна

Бодильова Любов Сергіївна

Дембіцька Інна Сергіївна

За  творче  натхнення  та  активну  життєву позицію були вручені грамоти:

  • Бернадській Валентині
  • Семенюті Вікторії
  • Бодильовій Любі
  • Дембіцькій Інні
  • Смолянському Миколі
  • Тимошенко Аліні.

Від  щирого  серця  бажаю випускникам  іти  завжди  за  своєю  мрією,  знайти  щастя  в  житті,  удачі  і успіхів  на довгому  життєвому  шляху.

В  добру  путь, дорогі  випускники!

Майстер виробничого навчання : Іваненко О.О

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...