Головна / Новини / Прощавай, країно Знань та Професій!

Прощавай, країно Знань та Професій!

МусієнкоА час летить від вечора до рання

В минуле вже не має вороття.

Наш поїзд мчить з республіки Навчання

В республіку Дорослого Життя

Швидко сплинули роки навчання у ліцеї. Позаду – протоптана стежка у ліцейному дворі, попереду – незвідана даль. На своє останнє свято у стінах Державного навчального закладу «Чубарівський професійний аграрний ліцей»11 січня 2016 року запросили учні групи «Кухар, кондитер» гостей, батьків, друзів.

А поки лунає музика, сяють щасливі посмішки на обличчях випускників. Вони на верхній сходинці старту у доросле самостійне життя.

Заступник директора Ольга Вікторівна Бортнік вітає зі святом молодь та зачитує наказ про випуск кваліфікованих робітників. Дипломи з відзнакою отримують Мусієнко Оксана, Кирилова Тетяна та Антошко Вероніка.

За роки навчання на ліцейному небосхилі спалахнуло багато зірочок: маленьких, великих та яскравих. Талановиті особистості отримали грамоти у номінаціях: «Зразковий учень» – Мусієнко Оксана, Кирилова Тетяна, Авдієнко Людмила, Антошко Вероніка; « Кращий з професії» – Бєліков Андрій; «Творчість» – Авдієнко Людмила, Красовська Олена; «Спортивна надія» – Мартиненко Максим та Сіріньок Дмитро.

Отримали діти батьківські настанови та материнське благословення у щасливу дорогу від Наталії Василівни Чернявської. Учні подякували своїм наставникам, а саме, класному керівнику Ользі Григорівні Тимошенко та майстру виробничого навчання Світлані Миколаївні Селімовій, батькам за турботу, мудрі поради, взаєморозуміння та  теплоту сердець.

Музичні вітання дарували Авдієнко Людмила та Красовська Олена, танцювальний денс виконав Єгоров Андрій.

Ще довго лунав сміх, музика, одногрупники фотографувалися на згадку, планували зустрітися знову на ліцейному порозі через декілька років. Як складеться доля кожного з них ніхто не знає. Але час невпинно летить вперед, час вирушати в дорогу! Хай щастить всім випускникам 2016 року! То ж в добру путь і з вірою в майбутнє! На вас чекає Україна!

група 24

                                                    С.В.Балак

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...