Головна / Відкриті уроки / Тиждень професійної майстерності з професії «Слюсар-ремонтник»

Тиждень професійної майстерності з професії «Слюсар-ремонтник»

DSC_0546

У Державному навчальному закладі «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» з 6 по 10 листопада пройшов тиждень професійної майстерності з професії «Слюсар-ремонтник».

Програма тижня була надзвичайно насиченою. Учні повинні були намалювати плакат на дану тему, написати реферат та представити його на конкурс, а також підготуватися до вікторини і взяти участь у виховному заході.

DSC_0439Щодо першого завдання, то учні тут справилися просто чудово. Кожна група намалювала свій плакат, підійшовши до цього завдання творчо та креативно. Отже, місця за плакати розподілилися так:

1 місце – група № 73

2 місце – група № 51

3 місце – група № 71

Наступний конкурс дав змогу розкритися нашим інтелектуалам, які взяли участь у конкурсі рефератів. Журі при оцінці конкурсних робіт брало до уваги і правильність оформлення і зміст реферату. У підсумку учасники конкурсу отримали такі місця:

1 місце – Швецов Владислав (група № 61)

2 місце – Ротко Олександр (група № 51)

3 місце – Білан Дмитро (група № 71)

DSC_0458У четвер учнів запросили на відкриту виховну годину «Професія слюсаря – дорога в майбутнє життя», яку провели Лихвар О.В. та Бабійчук Н.О. Ведучими на святі були Ротко Олександр, Кулінченко Вячеслав, Огоновський Антон і Арент Юрій.

 На всіх присутніх чекали цікаві завдання, навчальний відеофільм про професію слюсаря-ремонтника, а також веселі сценки «Німецький трактор» у виконанні Олексія Новікова та Арента Юрія та «Лист онука», яку зіграли Володимир Гребенюк і Огановський Антон.

Закінчився тиждень вікториною в групі № 71, яку провела для учнів Зелєнцова Тетяна Анатоліївна. Учні розгадували кросворди, ребуси та показали добрі знання азів професії слюсаря-ремонтника. Найкраще відповідали Варданян Сергій, Колісник Олександр, Сімченко Євген, Походенко Микола і Болдуреску Валентин.

                                                Бортнік О.В.,

заступник директора з НВР

Про user

user

1 коментар

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

FB_IMG_1708032672165

Ми випускники Федорівського центру ПО

Захист дипломної роботи – це, мабуть, самий хвилюючий і відповідальний момент за ...