Головна / Відео / Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини

Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини

Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар; кондитер” – група №62 (ІІ курс), майстер в/н Нечет С.П.

Тема: “Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини”

FREEhost.com.ua - качественный хостинг и регистрация доменов во всех зонах

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Перегляньте також

IMG_20171107_111436

…в рамках предметного тижня слюсарної справи

6-10 листопада пройшов предметний тиждень слюсарної справи. В рамках тижня проведено конкурс ...