Головна / Відео / Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини

Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини

Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар; кондитер” – група №62 (ІІ курс), майстер в/н Нечет С.П.

Тема: “Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини”

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-b1d09491a94cd15be9b6eeac327ff6f5-V

Перевірочні роботи з професії «Кухар» 4 розряду

26 лютого у групі №36/1, Федорівського ЦПО (професія «Кухар; кондитер», група ТУ, ...