Головна / Відео / Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини

Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини

Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар; кондитер” – група №62 (ІІ курс), майстер в/н Нечет С.П.

Тема: “Приготування порціонних напівфабрикатів із свинини”

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-c3a7de52b90681b820ac0fc986d7a928-V

Учнівське самоврядування вітає з днем вчителя

Дорогі вчителі! Вітаємо вас з Днем вчителя! Бажаємо вам натхнення, творчих успіхів та ...