Головна / Виховна робота / Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні

DSC_012022 лютого 2018 року всі учні та викладачі Державного навчального закладу «Чубарівський центр професійно-технічної освіти» вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

Викладач Павелко Вікторія Юріївна нагадала всім про події кінця лютого 2014 року, коли у центрі європейської столиці серед білого дня нахабно і жорстоко розстрілювали ні в чому невинних, беззбройних людей.

Було сказано й про те, що в історії України дуже багато героїв, проте історичні умови в державі складалися так, що про них замовчували або перетворювали на злочинців. Так сталося з Героями Крут, Н.Махном, С.Бандерою та багатьма іншими. Тільки зараз ми поступово починаємо відновлювати справедливість та відроджувати пам’ять про забутих героїв.

Тому наше головне завдання – не забути нинішніх Героїв – Небесну Сотню. Ми повинні пам’ятати, вимагати, щоб їхні вбивці були покарані, адже вони живі, поки про них пам’ятають. Нинішнє покоління, особливо молодь, повинні зробити все, щоб жертва Героїв Небесної Сотні не була даремною.

Наприкінці заходу всі присутні вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

                                                                 Кугаєнко Р.В.,

                                                                заступник директора з НВР

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2189161954665

Тарас Шевченко: руйнуємо стереотипи

До 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка в Федорівському центрі професійної ...