Головна / Звіт директора / Звіт директора Федорівського центру професійної освіти Зелєнцова Андрія Володимировича

Звіт директора Федорівського центру професійної освіти Зелєнцова Андрія Володимировича

DSC_084220 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбулися збори трудового колективу, на яких директор центру Зелєнцов Андрій Володимирович звітував за свою роботу за період з 2014 по 2019 роки.

Андрій Володимирович розповів присутнім про свої досягнення за останні 5 років, але наголосив, що нічого б не досягнув без злагодженої командної роботи всього колективу. Також поділився і планами на майбутнє.

За останні роки досягнень дійсно багато – це і ремонти гуртожитків у м. Гуляйполе, смт. Більмак та с. Федорівка, і покращення матеріально-технічної бази навчального закладу, і придбання нової комп’ютерної техніки для навчальних кабінетів та сільськогосподарської техніки, щоб наші здобувачі освіти мали змогу опановувати професію та йшли в ногу з часом. Також наш навчальний заклад перший у Запорізькій області, в якому уроки проводяться дистанційно в режимі онлайн для учнів з м. Гуляйполе і смт. Більмак, це стало можливим завдяки під’єднанню освітнього закладу до швидкісного оптоволоконного Інтернету.

На зборах лунали тільки схвальні відгуки про роботу Андрія Володимировича та одноголосно вирішено оцінити її як задовільну. А також рекомендувати Департаменту освіти і науки у Запорізькій області Зелєнцова Андрія Володимировича для продовження роботи на посаді директора.

DSC_0860На зборах також були присутні голова Пологівської райдержадміністрації Крупський Артур Євгенович, заступник голови Пологівської райради Шевченко Ігор Олександрович, заступник голови Пологівської райдержадміністрацій Півень Ірина Григорівна. Почесні гості відзначили успішну роботу Андрія Володимировича як голови постійної комісії з питань Охорони здоров’я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту Пологівської районної ради, а також сумлінне виконання своїх обов’язків як депутата Пологівської районної ради VII скликання.

Артур Євгенович назвав його керівником нового покоління, який дивиться у майбутнє, застосовує сучасні підходи в управлінні на демократичних засадах, постійно самовдосконалюється і розвивається. А Ірина Григорівна похвалила наш освітній заклад за успіхи у патріотичному вихованні молоді, участь у чисельних спортивно-патріотичних заходах районного та обласного рівня.

                                                                             Павелко В.Ю., викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...