Головна / Спортивні досягнення / Турнір з шашок до Дня Соборності України

Турнір з шашок до Дня Соборності України

326549885632Шашки — дуже цікава настільна гра. Цією грою  захоплюються і дорослі, і діти. Вона розвиває мислення, уяву, логіку, а також вміння прорахувати свої дії на декілька кроків вперед. Адже цій, одній з найстаріших ігор, багато століть. Гра в шашки була відома ще задовго до нашої ери. За однією з версій, вона  бере свій початок зі Стародавнього Єгипту, згодом перекочувала в Грецію, звідти в Італію, а потім, розповсюдилась по всій Європі. З тих часів пройшло багато часу, проте гра в шашки популярна і серед теперішньої молоді.

 22.01.2020 року серед здобувачів освіти  Федорівського центру  професійної  освіти  відбулися  змагання  з шашок, які були присвячені Дню Соборності України.

В заході прийняли участь по 2 представника від кожної групи.  Змагання проходили за коловою системою. Після жеребкування кожен з учасників отримав порядковий номер, який було внесено в турнірну таблицю.  Напруження  під час гри панувало до кінця турніру. Адже один необережно зроблений хід, і може привести до програшу.  Кожен з учасників провів по 13 ігор. Після зіграних партій місця розподілилися наступним чином:

І місце – Гузенко Аліна гр..№92

ІІ місце – Головань Євгенія гр..№ 82

ІІІ місце – Білан Дмитро гр. № 71

Вітаємо переможців!!!

Президент учнівського самоврядування

Сокол  Вадим.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...