Головна / Новини / Зробимо Україну чистою!

Зробимо Україну чистою!

DSCF7064 Ні для кого не секрет, що тема захисту навколишнього середовища останнім часом стає все більш актуальною. То ж, підтримавши  пропозицію учасників військових дій АТО, не залишилися байдужими і наші учні, долучившись таким чином до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!»

За мету мали привести до порядку прилеглі території вулиці Спартаківської, а саме прибирання недозволених смітників з лісових насаджень.

Населення мікрорайону вже декілька років незаконно забруднюють територію різним сміттям, зробивши великий смітник. І нікому з них не спадає  на думку: хто ж прибере за ними? Чому така байдужість до природи? Адже ми вдихаємо повітря, яке самі люди і забруднюють різними відходами. То ж  волонтерська група спільно з героями  і привели до порядку цю місцевість. Сподіваємось, що побачивши прибрану територію, люди не будуть більше смітити, адже прибирати  було не дуже легко.

Стань відповідальним за наш спільний дім, за край, за нашу країну! Не будь байдужим! Приєднуйся до участі у акції! Зробимо Україну чистою!

С.В.Балак

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...