Головна / Новини / Вечір знайомств у ліцеї

Вечір знайомств у ліцеї

DSC_0642Незмінною традицією для ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» є проведення вечора знайомств на початку навчального року. Цього разу він відбувся 15 вересня. Це свято стало чудовою нагодою для учнів першого курсу познайомитися зі своїми викладачами та майстрами виробничого навчання, адміністрацією ліцею й усіма працівниками, які дбають про затишок та добробут учнів у ліцеї.

А для нас цей вечір розкрив по-новому цьогорічних новобранців. Виявляється, що у нас вони дуже талановиті: є й співаки, й танцюристи, й актори. Приємно вразили дівчата із групи №63, які порадували нас чудовим танцем і піснею. Також модно та сучасно затанцювали нам хлопці з групи №61, а 64-та група виявилася дуже артистичною та веселою, показавши глядачам смішну сценку. Не розчарували також і старшокурсники. Учні групи №31 заспівали пісню, а хлопці з 51-ої групи підняли всім настрій дуже смішною сценкою.

Ведучими цього свята були Зелєнцова Наталя Володимирівна та Бабійчук Наталя Олександрівна. Також всіх присутніх привітав та дав напутні поради Зелєнцов Андрій Володимирович.

Успіхів у навчанні, нових друзів та незабутніх вражень від ліцею, дорогі першокурсники!!!

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...