Головна / Виховна робота / День єднання #UAразом

День єднання #UAразом

2548455487

Згідно з Указом Президента України 16 лютого оголошено Днем єднання. Здобувачі освіти та колектив Федорівського центру професійної освіти долучилися до цього заходу, адже наш заклад освіти завжди патріотично налаштований, стоїть виключно на державницьких засадах і розуміє, що у нинішній складній політичній ситуації навколо України тільки в єдності наша сила.

Ми не з чуток знаємо, що таке війна, адже у 2014 році до гуртожитку центру приїхали десятки переселенців із Донецька та Луганська, тікаючи від війни. Немає нічого страшнішого втрачати все, нажите тяжкою працею, їхати у невідомість, сподіваючись знайти десь добрих людей, які б тебе прихистили.

Тому в жодному разі не можна пускати війну на українську землю, і заради цього ми готові показати всьому світу свою єдність, згуртованість, рішучість і безстрашність у захисті своїх кордонів та суверенітету. Україна – єдина як ніколи, і сьогодні ми це довели!

                                                                                                    Адміністрація центру

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...