Головна / Новини / Юнісеф підтримує вчителів у відновленні повноцінного освітнього процесу

Юнісеф підтримує вчителів у відновленні повноцінного освітнього процесу

17 червня 2022 року викладачі та майстри виробничого навчання Федорівського центру професійної освіти отримали ноутбуки для роботи

IMG-44054501e66d9d1e2ffce7b0c9ff38a7-V Так сталося, що наш заклад освіти опинився на окупованій території. Спочатку колектив сподівався на швидке відновлення навчального процесу, проте одного дня приміщення захопили рашисти, працівникам наказали покинути територію і без дозволу не приходити. Через кілька днів зайшла важка техніка і тоді майже весь колектив вирішив евакуюватися на підконтрольну Україні територію. Але на жаль, змоги вивезти свою комп’ютерну техніку вже не було, адже саме вона в першу чергу відбиралася на блокпостах окупантами.

IMG-32d0ff90c3f3a7fed85d078b8a35f9c8-VЗ квітня у Федорівському ЦПО організовано дистанційне навчання, але не всі педагоги мали змогу якісно організувати навчальний процес без необхідного обладнання. І от сьогодні проблему вирішено. За ініціативи Міністерства цифрової трансформації, Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ викладачам з окупованих територій були надані ноутбуки. Реалізацією цієї програми у Запорізькій області займався Департамент освіти і науки Запорізької ОДА і безпосередньо його очільниця Бухаріна Людмила, яка особисто вручила нам оргтехніку.

Адміністрація та весь колектив Федорівського центру професійної освіти висловлює щиру подяку за надану допомогу, а головне, за розуміння скрутного становища закладів освіти на окупованих територіях.

                     Бортнік Ольга, заступник з НВР

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...