Головна / Спортивні досягнення / Товариський матч з футболу

Товариський матч з футболу

DSC_06071 06 10.2016року  команда ДНЗ « Чубарівський професійний аграрний  ліцей»  у складі :

  1. Агаркова  Василя 64гр.
  2. Балабана Миколи 64 гр.
  3. Котенка Руслана 64 гр.
  4. Кулагіна Андрія 64 гр.
  5. Лихваря Андрія 31 гр.
  6. Москвичова Олександра 64 гр.
  7. Погорілого Андрія 64 гр.
  8. Самчука Олександра  64 гр.
  9. Шапаренка Володимира 64 гр.

провела товариський матч з  командою ДНЗ «Пологівський професійний ліцей» на території Пологівької  ДЮСШ.  Суддею гри був, Кулініч Віктор  Володимирович, спортивний  тренер відділення футболу ДЮСШ м. Пологи.

Гра була дуже напруженою  та запеклою.  Кожна команда  хотіла перемогти. Першими забили гол господарі майданчика, чим дуже розізлили  як гравців нашої команди, так і вболівальників. Але через хвилину  Василь Агарков забив гол і зрівняв рахунок. Через декілька  хвилин пологівці  знову  забили. Наступний гол забив Андрій Погорілий.  Рахунок знову зрівнявся. Та нажаль після закінчення 1-го тайму наші хлопці програвали з рахунком 5:2.

Пролунав свисток  судді  розпочався 2-й тайм, вболівальники нашої команди були трохи засмучені та занепокоєні таким рахунком.  На поле   вийшов Микола Балабан  і забив два голи  з  різницею в 2 хвилини, потім з кутового після паса Балабана забив Агарков рахунок зрівнявся 5:5.  Наступний гол забив Самчук Олександр. Гра продовжувалась, пологівці  забили ще 2 голи і рахунок став 7:6 на користь команди Пологівського ліцею.  І ось, коли до кінця гри залишалось 5 хвилин, у ворота суперників забиває гол Володимир Шапаренко, м’яч пролітає крізь дірку в сітці воріт і суддя не зараховує гол. Лунає фінальний свисток, з рахунком 7:6, ми начебто програли, але не дає спокою забитий  сьомий гол. На серці лишився гіркий осад від упередженого суддівства і велике бажання довести, що ми грали на рівних.

13.10.2016  наша команда вирушає до міста Запоріжжя на обласні змагання з міні-футболу  серед учнів ПТНЗ.  Там-же буде і команда пологівського ліцею і в нас буде шанс відігратися. Гравцям бажаємо  сил і терпіння у нелегких змаганнях!

Керівник фізичного виховання

Островська В.С

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...