Головна / Новини / Конкурс фахової майстерності

Конкурс фахової майстерності

Конкурс  фахової майстерності.

15 квітня 2014 року  в ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» відбувся ІІ (обласний)  етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ за професією «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва»

В конкурсі приймали участь  11 учнів, які навчаються за цією професією  в ліцеях нашої області. Конкурсна програма складалася з двох турів: професійно-теоретичного та практичного. Під час практичного туру конкурсанти налагоджували плуги для необхідної глибини оранки, за сигналом члена журі проводили оранку на «звал» та «в розвал» термін виконання практичного завдання 1 година 30 хвилин. Практичний тур оцінювався за такими показниками як якість налаштування плуга, якість першої підготовчої борозни, виразність форми гребенів.

Сучасне сільськогосподарське виробництво вимагає від працівників не тільки знання сільськогосподарських машин, але й знання комп’ютера. Отже, завдання з професійно-теоретичної підготовки конкурсанти виконували на комп’ютері. Термін виконання професійно-теоретичного туру – 45 хвилин. Теоретичний тур полягає в перевірці знань з предметів «Трактори», «Сільськогосподарські машини», «Охорона праці», «Правила дорожнього руху», «Агротехнологія», «Комплексна система ТО і ремонту сільськогосподарської техніки».

Переможцями конкурсу стали:

–         ІІІ місце – Стіжук Анатолій Володимирович ДНЗ «Молочанський професійний аграрний ліцей»;

–         ІІ місце – Шаповалов Станіслав Володимирович ДНЗ «Вільнянський професійний ліцей»;

–         І місце – Передєльський В’ячеслав Юрійович ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей»

Всі учасники конкурсу були нагороджені призами та грамотами учасників ІІ (обласного)  етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ за професією «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва», а переможці – дипломами та цінними призами.

                                                                           Методист: Ольга Кіпоть

DSC_0142 DSC_0242 DSC_0298 DSC_0368 DSC_0377

 

 

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...