Головна / Виховна робота / Небесна Сотня воїнів Майдану

Небесна Сотня воїнів Майдану

DSC_069220 лютого 2020 року вже шості роковини за загиблими у центрі нашої столиці учасниками Революції Гідності, яких ми символічно називаємо Небесною Сотнею.

Це найболючіша сторінка в історії незалежної України, вона ще досі болить і кровоточить у серцях мільйонів українців, адже досі злочинці не покарані, а світла пам’ять невинно убитих на майдані починає забуватися, обростати новими вигадками та фейками.

Тому наш обов’язок не забувати про Героїв України, пам’ятати про подвиг, що здійснили вони, віддавши власні життя в ім’я України і за наше майбутнє.

Сьогодні здобувачі освіти Федорівського центру професійної освіти згадали наших всіх Героїв Небесної Сотні поіменно, вшанували їх хвилиною мовчання та вкотре висловили вдячність за той подвиг, що здійснили вони заради майбутнього всього українського народу.

Вони нам дали шанс, а далі вже справа кожного українця скористатися ним чи вкотре змарнувати.

                                                                             Павелко В., викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5875555585757

Співець людини, волі й України

А чи знали ви, що: Тарас Шевченко був невисокого зросту – трохи ...