Головна / Новини / Щасти вам, дорогі випускники

Щасти вам, дорогі випускники

DSC_0188

17.12.2018 року Федорівський центр професійної освіти випустив у самостійне доросле життя учнів групи № 51.

Скільки терпіння, сил, турботи і уваги знадобилося нашим випускникам для того, щоб настав цей день. Що тільки не відбувалося за роки навчання зі студентами. Якими тільки способами не доводили, що вони Кращі, що вони хочуть, можуть і вміють вчитися.

І ось 13 учнів  йдуть зі свого «другого будинку» у вільне плавання. Так, адже центр  для них  – це другий будинок, це перший крок до успішної кар’єри, перша спеціальність, путівка в життя! В цей день було сказано багато теплих слів, добрих побажань, настанов. Випускники висловили подяку адміністрації, викладачам.

 DSC_0016Ось і настав найурочистіший момент – випускники виходять в центр зали, де заступник  директора з навчально-виробничої роботи Бортнік Ольга Вікторівна вручає довгоочікувані  документи про освіту.

Кожен випуск залишає свій слід в  нашому центрі , свої відмітини в серцях майстрів, класного керівника, педагогів…

Захід вийшов дуже урочистий, але трохи сумний,  адже студентські роки –  це, безперечно, найкращий час, який згадується з ностальгією.

Гарні, та трішки засмученні  випускники, вислухали напутні слова класного керівника Зелєнцова Юрія Андрійовича та майстра виробничого навчання Бабійчук Наталі Олександрівни . А також, в свою чергу, подякували їм не тільки за отримані знання, а й за уважне і дружнє ставлення викладацького складу до своїх вихованців.

DSC_0114Відбулося вручення грамот, випускники  прийняли привітання від заступника директора з виховної роботи Кугаєнко Раїси Василівни, звучали привітання, пісні, танці,  концерт був підготовлений учнями центру  і вийшов дуже теплим і видовищним!

Випускний закінчився, і для багатьох з ним пішла в минуле щаслива і безтурботна пора дитинства. Тепер вчорашні випускники  відкриють двері в новий світ, світ дорослішання, світ трудових звершень!

Хочеться сподіватися, що в житті у наших випускників все складеться, вони знайдуть собі гідну роботу за фахом, продовжать підвищувати свій освітній і професійний рівень. В добрий путь, випускники!

Бажаємо сонячного настрою,
Чудових, радісних подій,
Хай доля стежкою квітучою,
Веде до здійснення всіх мрій!

Бабійчук Н.О., майстер в/н

 

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...