Головна / Новини / Виставка осінніх композицій «Осінній вернісаж»

Виставка осінніх композицій «Осінній вернісаж»

DSC_0151

У Державному навчальному закладі «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» розпочала свою роботу виставка осінніх шедеврів під назвою «Осінній вернісаж».

Протягом тижня будуть радувати нас прекрасні композиції та поробки наших учнів. Кожна з груп показала у виставці свою фантазію, творчість, винахідливість. Так групи № 63 і №72 зробили портрети прекрасних дівчат із листя, також букети квітів із листя і перцю, група №71 та №51 показала свою майстерність у вмінні робити неймовірних тваринок, жучків та павучків із овочів, фруктів та інших природніх матеріалів, групи № 73 та №61 створили міні-подвір’я із тином, хатинкою, садочком, а в групи 71 ще й повен двір різної живності: тут і кури, і свині, і коні, і навіть є колодязь. А група № 74 зробила прекрасні гіацинти із квітів, а також цілий кошик із гарбуза з різними дарами осені.

Отож, пропоную і вам помилуватися цією красою.

                                       Ротко Олександр, міністр преси та інформації

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...