Головна / Новини / Державна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар; Кондитер»

Державна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар; Кондитер»

IMG-1ea22fa59b6676c229052e4bf6fec293-VПрофесія – це та основна точка відліку, з якої починається все свідоме, діяльнісне життя кожної людини. Кожна молода людина, йдучи в доросле життя, прагне вибрати собі професію за покликанням. Вдалий вибір професії – це запорука того, що “не марно проживеш вік”, натхненно працюватимеш і отримуватимеш від своєї роботи велике задоволення.

Кондитер – найбільш поширена професія серед працівників сфери обслуговування, вона й найбільш давня. Ця професія – одна з найважливіших у людському суспільстві. Вона необхідна у повсякденному житті.

Так 11.01.2018 року в ДНЗ «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО» відбулася Державна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар; Кондитер» в групі №42 (IVкурс). Всі учні вдало пройшли атестацію та отримали III розряд кондитера. Були представлені  письмові роботи, кондитерські вироби та презентації дипломних робіт, де в повному обсязі розкрита тема.

IMG-8d45e9855a98754e74a7b7dafdcc7aff-VУчні з великою відповідальністю віднеслися до приготування своїх кондитерських виробів, показали всі свої вміння та навики які отримали під час навчання. Кондитерські вироби  відповідали вимогам до якості, мали естетичний вигляд.

Окремо хотілося б сказати про підготовку Сержанського Максима, який  розкрив тему своєї роботи  в повному обсязі, презентація відповідала всім вимогам, мала мальовничий вигляд та цікаву і корисну інформацію. Виріб відповідав всім державним стандартам. Також хотілося б відзначити таких учнів: Сінько Катерину, Турукало Наталію, Касьяненка Анатолія, які бездоганно підготували вироби, письмову роботу, та презентацію. Дали повну відповідь на поставлені запитання.

Тож хочеться побажати майбутнім фахівцям творчого успіху, вишуканості у створенні кулінарних шедеврів.

Тимошенко О.Г., викладач спецдисциплін

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...