20191003_122923

03.10.2019 року команда Федорівського центру професійної освіти прийняла участь  в змаганнях з міні–футболу серед здобувачів освіти  професійно технічних навчальних закладів в Запорізькій області. Змагання проводились в місті Бердянськ на стадіоні «Енергія».  Цього року свої навчальні заклади представили 6 команд: Федорівський центр професійної освіти; Бердянський центр професійно-технічної освіти; Приморський професійний аграрний ліцей; Осипенківський професійний аграрний ліцей;  Вище професійне училище №9; Бердянський машинобудівний професійний ліцей.

20191003_104139       Склад нашої команди:

Бурябаш Сергій гр..№ 91

Вішняков Олександр гр..№ 71

Долін Володимир гр..№ 71

Садухін Олександр гр..№ 72

Майборода Юрій гр..№ 91

Ляшок Дмитро гр..№ 93

Смоловий Кирило гр..№ 93

Змагання проводились за системою плей – офф ( тобто гра на виліт).  Таким чином команди розбили на групи, в яких вони зіграли стикові ігри  для виявлення кращих та сильніших команд, які проходять до півфіналу. В результаті  зі своєї групи за кількістю забитих голів ми вийшли переможцями, а от до фіналу  на жаль не дійшли.

Та проте ми задоволені, що мали можливість потрапити на ці змагання. А ще ми поєднали приємне з корисним. І користуючись нагодою потрапити в місто Бердянськ, мали змогу погуляти по набережній,подивитись на морські краєвиди,  сфотографуватись біля місцевих  туристичних  пам’яток.

Керівник  фізичного виховання Островська В.С.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...