Головна / Новини / Обласна національно-патріотична акція «Запорозька слава»

Обласна національно-патріотична акція «Запорозька слава»

IMG_20180927_224318_180

27 вересня 2018   року команда  Федорівського  центру професійної освіти вирушила до міста Запоріжжя, для участі в Обласній національно-патріотичній акції для студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації «Запорозька слава». Цю молодіжну акцію вже 3 рік проводить   КЗ «Обласний центр патріотичного виховання молоді» спільно з Всеукраїнською  федерацією «Спас» та Запорізькою обласною організацією «Товариство сприяння обороні України», за підтримки Управління  молоді фізичної культури  та спорту облдержадміністрації.

Урочисте відкриття акції цього року відбулося на подвір’ї «Запорізької Січі». Після привітань  та напутніх слів від керівництва  підрозділів, сприяючих проведенню акції, команди  проголосили   свої  девізи  та прокрокували  символічним колом пошани. Одразу по закінченню урочистого відкриття  усі команди мали змогу ознайомитися з історико-культурним комплексом «Запорізька Січ».

Цього року в акції прийняли участь 12 команд з  усієї області. Протягом трьох днів  учасники проживали та  змагалися на території  санаторія «Великий луг». Команди  брали участь у майстер-класах та змаганнях з таких дисциплін : основи самозахисту,стрільба з пневматичної  гвинтівки, стрільба з лука, домедична допомога, пейнтбол,  військово-прикладна смуга. Тут учасники повинні були  одягнувши бронежилет та каску, взяти вогнегасник та на час  добігти до умовного місця пожежі, загасити вогонь і повернутись на лінію старту. Крім цього, учасники навчались основам козацького бойового мистецтва «Спас», серед яких : метання ножа, боротьба на пасках,  « Штовхач», фланкування  шаблею.

Дуже  цікавим був фото–квест. Командам необхідно було за допомогою фото підказки дістатися наступного етапу, зробити селфі всією командою та відправити фото в Instagram   на сторінку @centr_patriotiv, всього таких етапів було 14. Потім, якщо місце для фото обране вірно, отримавши наступну підказку, дістатися фінішу. В цьому виді змагань враховувався час проходження всіх етапів та оригінальність селфі. Наша команда виборола в цьому виді ІІІ місце.

Заключним видом змагань  був Історичний брейн-ринг. Тут команди повинні були  відповідати  на  питання,  як про сьогодення,  так і про стародавню історію України.  В цьому виді   протиборства  наша команда зайняла І місце  та отримала грамоту від  КЗ  «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької обласної державної  адміністрації. По закінченню акції учасники отримали сертифікати.

Викладач фізичного виховання   Островська В.С.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...