Головна / Новини / Зі святом, любі жінки!!!

Зі святом, любі жінки!!!

DSC_01455 березня 2020 року у Федорівському центрі професійної освіти пройшов урочистий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Вітали всіх представниць прекрасної статі наші учні та працівники центру. Ведучими свята були справжні, прекрасні джентльмени Бурхан Роман, Шеремет Павло, Прудивус Віталій та Сокол Вадим.

Кожна група порадувала номером від себе. В концертній програмі було багато танців, пісень, театральних мініатюр, жартів, гумору, а головне добрих та щирих оплесків і посмішок глядачів і , щонайважливіше, глядачок.

Але найбурхливішими оплесками всі присутні зустріли показ жіночої моди і танець у виконанні наших учнів і майстрів в/н та викладачів.

Головними організаторами цього свята були куратор учнівського самоврядування з культури Бабійчук Н.О. і міністр культури Богданова Аліна.

                                                             Сокол Вадим,

                                                             голова самоврядування

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...