Архів блога
Україна в 1921-1923 роках
Розділ IV. Установлення й утвердження комуністичного тоталітарного режиму в Україні. Тема. Україна в 1921-1923 роках Основні поняття: “комуністичний режим”, “продрозкладка” І. Опрацювання навчального матеріалу. Формальний та реальний статус у “договірній федерації” радянських республік Після поразки Української революції лідери правлячого в РСФРР ...
Читати далі »Урок узагальнення з теми: Дріжджове тісто та вироби з нього
https://forms.gle/eZyHDmfjyHAnNuCr9 Зайдіть за посиланням та надайте правельну відповідь
Читати далі »Поняття про мову розмічання гіпертекстового документа
(урок інформатики в групі 18Т1 від 06.04.2020р.) Наразі більшість веб-документів створюють за допомогою мови розмітки гіпертексту HTML (англійською Hyper Text Markup Language — мова розмітки гіпертексту). Гіпертекст — це текст для перегляду на комп’ютері, який містить зв’язки з іншими документами («гіперзв’язки» чи «гіперпосилання»). ...
Читати далі »Захист індивідуальних та колективних проектів
Актуалізація опорних знань. Етапи роботи над комп`ютерним проектом: Вибір теми. Постановка мети. Створення інформаційної моделі (словесний опис, блок-схема, карта-роздуму, таблиця тощо). Підбір та підготовка матеріалу. Вибір засобів реалізації проекту. Створення програмного продукту. Створення презентації проекту. Захист проекту. Оцінювання результатів. Завдання: реалізувати ...
Читати далі »Приготування дріжджового шарового тіста (86 группа)
При приготуванні дріжджового шарового тіста використовують два способи розпушування: біологічний — розпушування за допомогою вуглекислого газу, який утворюється внаслідок спиртового бродіння дріжджів, і механічний — процес прошаровування, тобто послідовне розкачування тіста разом з розм’якшеним вершковим маслом або маргарином. Технологія приготування ...
Читати далі »