Головна / Новини / Настільний теніс до Дня Збройних сил

Настільний теніс до Дня Збройних сил

DSC_044805.12.2019 року  в  Федорівському  центрі  професійної освіти пройшли змагання з настільного тенісу серед юнаків, присвячені   Дню Збройних Сил України.   Наших майбутніх захисників,опору держави,  привітали зі святом, побажали щоб свою мужність, силу, спритність та відвагу  їм доводилось  демонструвати  лише на спортивних змаганнях. Щоб у їхніх домівках завжди було затишно, а небо над головою було мирним.

Кожна група була представлена трьома учасниками, які змагалися  в особистому заліку. Змагання проводились за олімпійською системою.  Таким чином до 1/4 фіналу дійшли чотири пари учасників:

1. Ляшок Дмитро гр..№93

    Конкін Нікита гр..№ 81

 2. Арент Юрій гр..№ 71

     Болдуреску Валентин гр..№71

 3. Смоловий Кирило гр..№93

     Вішняков Олександр гр..№ 71

 4. Погорілий Богдан гр..№ 81

     Шеремет Павло гр.№ 93

У боротьбі за третє-четверте місце  змагалися Конкін Нікита та Погорілий Богдан. З рахунком 2:1 третє місце виборов Погорілий Богдан.

А у фіналі змагалися Вішняков Олександр та Арент Юрій. З рахунком 2:0 Олександр ,здобув беззаперечну перемогу і посів  І місце  з настільного тенісу серед здобувачів освіти Федорівського центру професійної освіти.  Арент Юрій посів ІІ місце. Вітаємо переможців і всіх учасників, бо усі були достойні перемоги, але у спорті завжди перемагає сильніший.

Керівник фізичного виховання

Островська В.С.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...