Головна / Новини / Щира шана і пошана солдатам ЗСУ

Щира шана і пошана солдатам ЗСУ

Збройні Сили України –

Слава, гордість, міць країни!

Захищають мир, свободу,

Служать рідному народу!

eece8369da0fc5254e664f81c075a46c6 грудня у календарі визначено як День Збройних Сил України. То ж, залишається небайдужим  до цієї дати і колектив Федорівського центру професійної освіти. Бо кожен з нас, напевно, має  сказати слова подяки українським військовим, які роблять все можливе для захисту нашої з тобою країни.

Та на жаль, без підтримки нашим бійцям дуже важко: їм не вистачає їжі, теплих речей, вони дуже втомилися, але героїчно боронять нашу землю, бо знають, що ніхто, крім них, нас не захистить.

i (8)І тому, напередодні професійного свята військовослужбовців ЗСУ, у гості завітав колишній випускник центру, а нині – сержант Державної прикордонної служби України Юрій Тодчук. Він розповів присутнім про службу в лавах Збройних Сил України, про переваги у службі за контрактом. Приємно було побачити на грудях  Юрія нагороду – медаль «За сприяння в охороні державного кордону». Наприкінці зустрічі Юрій побажав юнакам успіхів у навчанні та пройти школу мужності та гарту у ЗСУ.

В рамках проекту «Герої поруч з нами », який діє в навчальному закладі ще з 2014 року, учнівська президентська рада організували благодійну акцію «Подарунок для героя» .

i (11)Здобувачами освіти та працівниками було зібрано медикаменти, засоби особистої гігієни, смаколики та інші речі. Учні зі своїми наставниками виготовляли вітальні листівки, обереги, символічні квіти . Активну участь у акції взяли здобувачі освіти груп № 62, 95, 75, 86 та майстри в/н  Світлана Нечет, Світлана Селімова, викладач Наталія Остапчук. Зібрану посилку для українських воїнів відправили у «сіру» зону Луганської області, де на неї з нетерпінням чекають військовослужбовці.

Дякуємо всім учасникам за надану допомогу, увагу, чуйність, розуміння, підтримку українських військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність країни на Сході нашої держави.

То ж, вшануймо в день святковий

Всіх, без винятку, військових!

Завдяки їх чесній службі

Живемо у мирі, дружбі!

Адже мир тоді панує,

Коли армія чатує!

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...