Головна / Методична робота / Декада з професії «Кухар, кондитер»

Декада з професії «Кухар, кондитер»

Переможець конкурсуПрофесія кухаря одна з найдавніших у світі, котра збереглася до наших днів та постійно розвивається.

Від рівня кваліфікації та майстерності залежать смакові та споживчі властивості приготовлених страв. Тому наші майстри та викладачі приділяють значну увагу своїй професії, постійно працюють над її вдосконаленням.

Всі свої знання та вміння намагаються передати своїм вихованцям, як в урочний так і позаурочний час. Доказом цьому є проведена з 16  по 25 лютого декада професії «Кухар; кондитер».

Відкриття декади розпочалося 16 лютого з конкурсу стінгазет, де переможцем стала Гуцова Анастасія група № 33.

17 лютого відбулася презентація професії: «Кухар; кондитер» (викладач Тимошенко О.Г.)

18 лютого була проведена екскурсія до ресторану «Лідія», з учнями I-II курсу ( майстер в/ н Нечет С.П ). Учням дуже сподобалось і вони залишились задоволені вибором своєї професії. 19 лютого в цікавій та невимушеній обстановці пройшла вікторина на тему: «Найрозумніший». Всі були активні,зацікавленні, та найрозумнішою стала Мусієнко Оксана –   учениця групи № 24.

20 лютого відбулася виставка-ярмарок кондитерських виробів. Всі групи кухарів взяли активну участь. Виготовили різноманітні вироби,які протягом 30 хвилин були розпродані. На виручені кошти придбали продукти харчування і  речі першої необхідності, та відправили їх в зону АТО для 55 артбригади.

23 лютого було проведено конкурс професійної майстерності «Кращий кухар» (майстер в /н Нечет С.П.) Були задіяні найкращі учні з кожної групи,які стали переможцями теоретичного туру. Ними стали: Бондарь Карина група №33 ,Мусієнко Оксана група № 24, Посвистак Тетяна група № 42.Під час конкурсу учасники показали  свої вміння та знання на високому рівні. За незначною кількістю балів перемогу  отримала Бондарь Карина група № 33.

24 лютого пройшов відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Вироби з дріжджового тіста». (майстер в/ н Селімова С.М.) На уроці учні справно справилися зі своїми завданнями і приготували смачні кондитерські вироби.

Завершальним етапом декади – 25 лютого стали підсумки.

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...