Головна / Новини / Цифрові девайси для освітян – якість освітнього процесу

Цифрові девайси для освітян – якість освітнього процесу

У липні 2023 року за сприянням Міністерства освіти і науки України та Директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмили БУХАРІНОЇ  Федорівським центром професійної освіти було отримано допомогу  від Фонду Міжнародної Солідарності у вигляді 14 ноутбуків  HP INC.NOTEBOOK 255 G9 R3-5425U для забезпечення роботи педпрацівників.

Перед початком нового 2023-2024 навчального року директор закладу освіти Андрій Зелєнцов передав ноутбуки викладачам та майстрам виробничого навчання для поліпшення проведення освітнього процесу.

Адміністрація та весь колектив Федорівського центру професійної освіти висловлюють щиру вдячність Фонду Міжнародної Солідарності,  Міністерству освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за надану допомогу. Від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, успіхів та процвітання у благородній справі.

Заступник директора з НВР Ольга БОРТНІК

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...