Головна / Новини / Навчальний рік стартував!

Навчальний рік стартував!

   3 Перше вересня для освітян – це не просто один із днів року, а наче точка відліку, старт для всіх учнів та їхніх батьків, педагогів та майстрів виробничого навчання, для яких починається новий навчальний рік. Як і кожного року, ми з новими планами, мріями, сподіваннями відкриваємо двері нашого ліцею для наших учнів. Ось і сьогодні у Державному навчальному закладі «Чубарівський професійний аграрний ліцей» пролунав перший дзвінок 2015-2016 навчального року. На святкову лінійку, присвячену Дню Знань, завітали наші учні та їхні батьки. Приємно було бачити наших старшокурсників, які за час літніх канікул виросли та помужнішали. І мимоволі ловиш себе на думці, що за час цієї короткої розлуки ми всі встигли скучити одне за одним. Діти – за майстрами виробничого навчання та викладачами, а ми – за допитливими очима, галасом на перервах і навіть за їхніми бешкетливими витівками. Приємно було дивитися на учнів, які закінчують навчання у цьому році. Наскільки вони стали впевнені та самостійні, як професійно вони трималися на сцені та проводили лінійку! Але безперечно, головними гостями на цьому святі стали наші першокурсники, боязкі, невпевнені, скромні та сором’язливі. Сьогодні у ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» їх 65. Це учні груп №51, №52, №53 та №54. Для них цей день сповнений радості і тривоги, адже вони вперше відриваються від батьківської опіки. Всі привітальні промови, звернення, побажання та настанови від директора ліцею Зелєнцова Андрія Володимировича, заступника директора з навчально-виховної роботи Кугаєнко Раїси Василівни, а також від батьків були адресовані перш за все учням першого курсу. Їм зичили впевненості, самостійності, звершень та успіхів у опануванні своєю професією.

Святкова лінійка закінчилася першим у цьому навчальному році дзвінком. Право надати який мали учениця 4-го курсу Бортнік Світлана та учень 1-го курсу Прохватило Олександр. Після чого учні пішли на свій перший урок. З початком навчального року, дорогі колеги та наші учні. Нехай трудові будні, які чекають на вас у подальшому, не затьмарять сьогоднішній день, щоб та енергія та наснага, той гарний настрій, з яким йшли сьогодні до ліцею, ви зберегли аж до останнього дзвоника. Нових звершень та успіхів у всіх починаннях.

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

71785187158

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я”

Вітаємо переможця обласного творчого конкурсу “#Роби_як_я” Микитенка Нікіту, здобувача освіти групи 13. ...