Головна / Новини / День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

20161124_08254021 листопада у Державному навчальному закладі «Чубарівський професійний аграрний ліцей» відбулася урочиста лінійка з нагоди третьої річниці початку Революції Гідності.

Ця подія ще й досі викликає у суспільстві різні думки і протиріччя. Проте було дуже приємно, що у нашому навчальному закладі по-справжньому щиро згадали ті трагічні події.

Викладач Павелко В.Ю. розповіла про передумови появи протестних настроїв у суспільстві. Учні групи № 61 Паливода Андрій та Савостін Павло згадали всі трагічні події, які сталися на Майдані під час революції. А Петренко Артем та Кулінченко В’ячеслав прочитали вірш, присвячений Небесній Сотні. Потім всіх загиблих захисників України учні вшанували хвилиною мовчання. Далі учні групи №51 Ротко Олександр та Бойко Микола пристрасно та піднесено продекламували поезію про велич, силу і нескореність українського народу. Все це супроводжувалося піснями, які народилися на Майдані.

Отже, атмосфера була створена така, що кожен ще раз пережив ті буремні події, нас вкотре пройняло відчуття гордості за свій народ і свою Батьківщину, а також впевненість, що рано чи пізно ми заживемо в країні наших мрій.

Петренко Артем, міністр преси

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...