Головна / Новини / Наші учні на фестивалі «Пасіка Сірка»

Наші учні на фестивалі «Пасіка Сірка»

DSC_0466

21 вересня у с. Іллінка Томаківського р-ну, Дніпропетровської обл. відбувся другий міжрегіональний фестиваль козацьких традицій «Пасіка Сірка». Цього року туди були запрошені й учні Федорівського центру професійної освіти.

Програма фестивалю була дуже насиченою і цікавою. До уваги глядачів були представлені вироби народних умільців, різні види козацьких бойових мистецтв, реконструкція бою між козаками та царськими військами, цікавий концерт місцевих артистів та запрошених гостей.

DSC_0462Фестиваль відкрили дуже видовищно і ефектно байкери та козацька кіннота й одразу створили святковий настрій, адже за ревом двигунів та тупотом копит не чутно було навіть оплесків глядачів.

На фестивалі панувала дуже весела та патріотична атмосфера: безліч людей у національному вбранні, на ярмарку різноманітні українські страви, багато гостей самі розводили багаття та готували страви.

Наші учні теж приготували справжній козацький куліш, який на природі та приготований на багатті виявився дуже смачним.

Отже, поїздка виявилася дуже цікавою та корисною, адже учні на власні очі побачили козацькі звичаї і традиції. Засмутило тільки одне, що, через далеку дорогу, ми не дочекалися виступу гурту «Скрябін».

                                                                              Павелко В., викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...