Головна / Новини / Низький уклін вам, вчителі!

Низький уклін вам, вчителі!

DSCF1891Для вас сьогодні посмішки, вітання

Жоржин і айстр тендітних розмаїть

Найкращі, найщиріші побажання,

Що йдуть від серця нашого, прийміть!

Осінь…Яка ж ти прекрасна! Саме цієї прекрасної пори до нас приходить чудове свято – День вчителя та День працівників професійної освіти. З нагоди професійного свята учні Федорівського центру професійної освіти організували святковий вернісаж плакатів та запросили до святкової зали своїх наставників аби подякувати їм за мудрість та науку, подарувати палкі слова яскравих привітань та бажань.

Віршовані рядки поезій дарували ведучі святкового концерту Вікторія Руденко ( 4 курс, професія «Кухар; кондитер») та Владислав Полонік (учень 3 курсу, професія «Слюсар-ремонтник, тракторист- машиніст, водій автотранспортних засобів).

DSCF1875Музичні вітання лунали від Єлизавети Дикун та Ксенії Касько (обоє дівчата з 2 курсу, професія «Кухар; кондитер»), Єлизавети Рибки( 1 курс).

Танцювальні композиції та флешмоб виконала група дівчат першокурсниць у складі Чабаненко Анни, Катерини Шарай та Ілони Калабух, другокурсниць Єлизавети Дикун і Ксенії Касько.

Кумедною та оригінальною була імпровізація пісні «Бджоляр» у виконані Анни Чабаненко і Катерини Шарай( 1 курс) та ведучих Вікторії Руденко ( 4 курс), Владислава Полоніка ( 2 курс).

Святковий концерт закінчився… Напевно, наставники на цей короткий час, все ж таки, змогли забутися про свої буденні турботи і щоденні проблеми, і разом з учнями провели приємні хвилини відпочинку.

Світлана Балак, бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...