Головна / Новини / Слава нашим захисникам!!!

Слава нашим захисникам!!!

545282687468226 грудня Україна святкує річницю створення своїх Збройних Сил. Саме в цей день 26 років тому Президент України підписав указ про створення Збройних Сил нової незалежної держави.

За коротку історію існування нашого війська на його долю випало багато випробувань. Воно пройшло шлях занепаду і руїни, а коли війська перебували у найзанедбанішому стані, на нашу землю підступно і несподівано напав ворог. Проте наші війська змогли вистояти, відродитися і дати відсіч загарбникам на сході України. Звичайно, наші Збройні Сили ще недосконалі, проте вони стрімко розвиваються: з’являється нове озброєння, створюються нові військові підрозділи, проводяться навчання з іноземними партнерами.

Сьогодні учні Державного навчального закладу «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» відзначили це свято. Спочатку ми подивилися фільм про всі роди військ, дізналися про новостворений підрозділ Сили спеціальних операцій, а також подивилися відеоролик про морських піхотинців, які не зрадили Батьківщину в Криму, а потім пішли захищати нашу державу під Маріуполем та в Широкіно. Їхні історії про зраду та вірність присязі, про честь носити чорні берети морпіхів просто вразили всіх.

DSC_0927Далі на нас чекали військово-спортивні змагання між учнями Центру. В них брало участь чотири команди, групи №51, №61. №73 та №71. Програма змагань складалася із шести конкурсів. Були як командні конкурси так й індивідуальні. В естафетах кращими були учні групи № 51, також вони добре себе показали і в особових заліках. Так, найбільше стрибків на скакалці за 1 хвилину встиг зробити Ротко Олександр, а Колісниченко Дмитро найбільше разів віджався від підлоги.

Отже, за підсумками всіх конкурсів місця серед команд розподілилися таким чином:

І місце – група № 51;

ІІ місце – група № 73

ІІІ місце поділили між собою учні груп № 61 та №71.

Змагання всім дуже сподобалися, вболівальники активно підтримували своїх фаворитів, а самі учасники змагань викладалися наповну.

                                                                 Ротко Олександр,

                                                                міністр преси та інформації

DSC_1017

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...