Головна / Методична робота / Засідання МК / Сучасні цифрові технології в освіті

Сучасні цифрові технології в освіті

03 жовтня 2024 року  у Федорівському центрі професійної освіти відбулося чергове засідання методичної комісії викладачів загальноосвітніх дисциплін на тему «Сучасні цифрові технології в освіті».

Screenshot 2024-10-03 165923Ольга Кіпоть, методист закладу, виступила з  доповіддю «Цифровізація освіти як сучасна вимога інформаційного суспільства», у якій зупинилася на важливості впровадження в освітній процес на всіх рівнях сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, чинниках, що вказують на потребу побудови цифрового освітнього середовища, говорила про переваги й виклики цифрової освіти, завдання закладу з упровадження цифрових технологій в освітній процес.

Ганна Біла, викладачка інформатики, у доповіді «Сучасні цифрові технології в освіті: тенденції, інструменти»  поділилася досвідом  ефективної  взаємодії із здобувачами освіти дистанційно,  розповіла про  застосунки, які  допоможуть просто і дієво працювати з вихованцями; провела майстер-клас із використання сервісу Canva для спільної роботи із здобувачами освіти під час онлайн-уроку, зокрема робота з онлайн-дошкою, надала цікаві ідеї та практичні приклади використання можливостей сервісу зі створення презентацій, відео, робочих аркушів тощо. Також показала, як можна створити в Canva  унікальні дизайни за допомогою штучного інтелекту.

Саме сучасні цифрові технології допомагають педагогам проводити уроки  більш ефективно, емоційно та насичено. Тримаймо освітній фронт разом!

Наталія ОСТАПЧУК, голова методичної комісії

викладачів загальноосвітніх дисциплін

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2024-09-02_08-21-10

Федорівський центр вітає з днем знань

Федорівський центр вітає з Днем знань та початком нового навчального року! Бажаємо вам ...