Головна / Виховна робота / До Дня захисників і захисниць України

До Дня захисників і захисниць України

92469826983698 Першого жовтня  Україна відзначає одразу два важливих свята: День захисників і захисниць та День українського козацтва. Це свято мужності, сміливості, неймовірної сили духу. Під час широкомасштабної війни і дорослі, і діти мріють про те, щоб кожен захисник і захисниця повернулися додому живими.

У Федорівському ЦПО  у групі 44 (професія «Кухар; кондитер)  відбувся виховний захід на тему «День захисників і захисниць України».  Першокурсники говорили про тих, хто бореться за наше мирне життя, зауважили, що треба підтримувати наших захисників і захисниць не тільки на свята, а щодня; виконували інтерактивні завдання, зокрема «Герої серед нас» (адже кожен  знає чимало знайомих, родичів, які ризикують своїм життям заради нашого майбутнього); разом працювали на онлайн-дошці над ідеєю мотиваційних слів для захисників, створювали «ланцюжок вдячності»; прослухали поезію Ірини Цілик «Повертайся живим» у виконанні Джамали; ушанували загиблих хвилиною мовчання.

Уклоняємося тим, хто став  до лав ЗСУ для захисту країни. Дякуємо всім, хто відчайдушно бореться за нашу свободу і незалежність. Слава  героям України.

                                                                                         Наталія Остапчук, класний керівник 44 групи

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

2024-09-02_08-21-10

Федорівський центр вітає з днем знань

Федорівський центр вітає з Днем знань та початком нового навчального року! Бажаємо вам ...