Головна / Новини / Тренінг з кібербезпеки

Тренінг з кібербезпеки

DSC_045413 лютого 2020 року фахівець із соціальної роботи та практичний психолог КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» провели тренінг для здобувачів освіти Федорівського центру професійної освіти на тему «Безпека молоді в онлайні»

Розпочався тренінг зі знайомства під час якого тренери та здобувачі освіти відрекомендували себе та розповіли, якими Інтернет ресурсами та соціальними мережами вони користуються.

Наступною вправою був «Суд», де всіх поділили на три групи «Адвокати», «Прокурори» і «Судді». Відповідно, перша група повинна була назвати переваги Інтернету, друга – небезпеки з ним пов’язані, а третя – винести вирок чи в Інтернеті більше користі або шкоди.

Потім тренери розкрили поняття «кібербулінгу» у формі вправи «Займи позицію», коли учням пропонувалося судження, а вони вирішували, це істина або фейк і пояснювали свою точку зору.

І в кінці всі переглянули відеоролик з правилами користування соціальними мережами, де розповідалося, які дані про себе не можна повідомляти в соцмережах, яку інформацію не можна розказувати незнайомим друзям по листуванню.

Отже, тренінг пройшов дуже цікаво та активно, а головне, що здобувачі освіти, які є активними користувачами соцмереж, отримали дуже корисну інформацію

                                                                         Павелко Вікторія, викладач

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

5817727518845-1

«Вони помирали, щоб жила Україна…»

Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, ...