Головна / Відео / Випускник – це звучить гордо!

Випускник – це звучить гордо!

2023-06-16_15-45-13 У цей літній день ми випускаємо в самостійне життя групу №6 за професією «Кухар; кондитер». Пролетіли три роки вашого навчання в Федорівському ЦПО, як одна мить. І припало на нього дуже багато труднощів:це і карантини через COVID-19, і перші спроби дистанційного навчання.

Але найстрашнішим випробуванням стала війна, яка підступно опинилась на нашому порозі. Ми змушені були покинути домівки, влаштовувати нове життя. Вам довелось стати дорослими, приймати недитячі рішення,  декому йти на роботу, нести відповідальність за рідних та долати  страх за них кожного дня. І незважаючи на все- продовжувати навчання в нашому закладі. Ми дуже горді, що сьогодні випускаємо вас у доросле життя, що всі ви отримали дипломи та свідоцтва, що разом нам вдалось подолати всі труднощі.

Бажаємо кожному з вас знайти свій шлях у житті, щоб  він був рівним і гладеньким.Нехай  кроки до дорослого життя, які ви зробите сьогодні, будуть успішними, адже від цього залежить дуже багато! Наповнюйте кожен день свого життя справжньою надією та плануванням, позитивними емоціями та задоволенням, які сьогодні вкрай необхідні.Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не відпустіть його. Удачі і успіхів вам на складному, але дуже цікавому життєвому шляху!

Приймайте випробування  долі з гордо піднятою головою і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко, пам’ятайте мудрі слова: “Навіть після сильного дощу з’являється гарна веселка”. Ми щиро бажаємо вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!

У  добру путь!

 Керівництво групи №6

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-6b9941c7e1691c8beabc784576bd84df-V

Воркшоп «Еконавички в професії»

У період з 18 по 22 березня 2024 року Департаментом освіти і ...