Головна / Спортивні досягнення / «Козацькі розваги»

«Козацькі розваги»

Поліщук Євген23.04.2015 команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» прийняла участь у традиційних обласних змаганнях . Цього року змагання проводились на базі ДНЗ «Куйбишевський професійний аграрний ліцей». В змаганнях брали участь команди з Куйбишева, Чубарівки, Поліг та Бердянська. І хоча погода цього дня була зовсім нелагідною, змагання пройшли у теплій та дружній атмосфері.

Почалося свято урочистою лінійкою , на якій серед інших вітав піснями учасників змагань і наш учень Локаташ Сергій. Після жеребкування та оголошення програми змагань всі команди пішли на розминку. Родзинкою всіх змагань був перший вид перегонів, а саме: команда повинна за допомогою канату протягти вантажний автомобіль ЗІЛ . Переможцем в цьому виді стала наша команда, яка у запеклій боротьбі показала найкращий час із результатом 12 секунд. Другим видом змагань було кидання «булави» вагою 16кг. В цьому виді брали участь по 3 учасники від кожної команди. Всі хотіли перемогти, але перше місце лише одне і його здобула команда з Поліг, наші хлопці посіли друге місце. Третім видом змагань був біатлон, тут також приймали участь 3 учасника від кожної команди. Хлопці повинні були пробігти 60 метрів до сектору зі стрільби і, зробивши три постріли, повернутися на старт та передати естафету наступному учаснику. Переможцем в цих перегонах стала команда Бердянська, на другому місці були Куйбишани.

Наступним видом була естафета , яка складалась з чотирьох етапів:

1. Протягти на скаті 2 мішки з піском – 2 учасники

2. Пронести дві гирі загальною масою 48 кг – 1 учасник

3. Перекидання великого колеса – 1 учасник

4. Стрибки у мішках – 1учасник

Перемогти хотіла кожна з команд, але своєю завзятістю та наполегливістю наші хлопці вибороли перемогу і в цьому виді. І ось, нарешті, останній вид змагань, а саме «Перетягування линви». Напружена боротьба за першість у цих перегонах велась між командами Чубарівки та Поліг. І хоча наші хлопці боролися до останнього, пологівцям таки вдалося здобути перемогу. Отже, Чубарівка на другому місці, команда Бердянська на третьому, а команда Куйбишева на четвертому місці.

23.04.2015 команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей» прийняла участь у традиційних обласних змаганнях . Цього року змагання проводились на базі ДНЗ «Куйбишевський професійний аграрний ліцей». В змаганнях брали участь команди з Куйбишева, Чубарівки, Поліг та Бердянська. І хоча погода цього дня була зовсім нелагідною, змагання пройшли у теплій та дружній атмосфері. Почалося свято урочистою лінійкою , на якій серед інших вітав піснями учасників змагань і наш учень Локаташ Сергій. Після жеребкування та оголошення програми змагань всі команди пішли на розминку. Родзинкою всіх змагань був перший вид перегонів, а саме: команда повинна за допомогою канату протягти вантажний автомобіль ЗІЛ . Переможцем…

Голосуємо!

Бердянськ
Куйбишево
Пологи
Чубарівка

Рейтинг користувачів 4.85 ( 1 голосів)

Спостерігати за перегонами без емоцій міг лише байдужий, а таких на змаганнях не було. Групи підтримки вболівали за свої команди. Змагання позаду, і ось, нарешті, найхвилюючіша мить – підбиття підсумків, та нагородження команд. За результатами всіх видів перегонів 3 почесне місце здобула команда Бердянська, на другому місці Пологи, а переможцями змагань уже в котре стала команда ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей». Наші хлопці вибороли перемогу і завоювали Кубок.

Всі учасники змагань отримали пам’ятні призи та грамоти. Нагородження проводили заступник начальника Запорізького обласного управління Міністерства освіти і науки з фізичної культури та спорту Івакін Віталій Миколайович та керівник фізичного виховання Запорізького професійного ліцею моди і стилю Хлевна Ганна Олексіївна.

Ось імена переможців:

• Поліщук Олександр

• Поліщук Євген

• Полозов Олександр

• Сліпченко Олександр

• Лихвар Андрій

• Шевченко Антон

• Шишка Денис

• Поляков Євген

Хлопці, ви справжні козаки. Дякуємо вам за Перемогу!

Вікторія Островська,

керівник фізичного виховання

ДНЗ «Чубарівський професійний аграрний ліцей»

Про admin

admin

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...