Головна / Учням / Розваги / Обласна національно-патріотична акція «Запорозька слава»

Обласна національно-патріотична акція «Запорозька слава»

20190928_10330126-28 вересня команда Федорівського Центру професійної освіти у складі:

  1. Абдрахманова Віталія гр..№ 93
  2. Гузенко Аліни гр..№ 92
  3. Дашивця Євгенія гр..№ 71
  4. Іванченка Нікіти гр..№ 91
  5. Левкович Марини гр..№ 92
  6. Генуса Ростислава гр..№ 91
  7. Сокола Вадима гр..№ 93
  8. Челпана Миколи гр..№ 91
  9. Шеремета Павла гр..№ 93

прийняла участь у Обласній національно-патріотичній акції для студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації « Запорозька слава». Акція проводиться з метою виховання  громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування кращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України,  як з історичного минулого, так і захисників,  які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією. Уже п’ятий рік поспіль ці змагання організовують Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА, КЗ «Обласний центр патріотичного виховання молоді» Запорізької облдержадміністрації. У організації цього заходу також приймають участь наступні організації : Всеукраїнський центр допомоги учасникам АТО в Запорізькій області; Всеукраїнська громадська організація «СПАС»; командування Запорізького гарнізону; Обласна організація Товариства сприяння обороні України; ГО «Вогник Запоріжжя», «Юнацький корпус» Запоріжжя,  ВГО «Сокіл».

20190926_130006Урочисте відкриття акції відбулося на території санаторію «Великий Луг». Вже традиційно під  гімн України прапор виносили здобувачі освіти нашого навчального закладу.   Після усіх урочистих речей та настанов кожний навчальний заклад представив назву своєї команди та девіз. Далі команди розійшлись по локаціям. Дуже позитивним  та енергійним  був майстер–клас «Зніми шапку». Хлопці та дівчата відчули себе справжніми козаками у грі «Штовхач», боротьбі на поясах та лава-на лаву.

Ранок наступного дня розпочався з руханки, яку для студентів провів Рижов Богдан. А потім команди брали участь у майстер–класах, тренінгах та змаганнях. Серед дисциплін: військово-прикладна смуга, збирання розбирання автомата Калашнікова, стрільба з пневматичної гвинтівки, арбалета та лука, надання домедичної допомоги в умовах бойових дій ( до речі це завдання визвало шквал емоцій та задоволення), спортивне орієнтування на місцевості,  тренування у метанні ножів, фехтування на шаблях, фланкування шаблею, гра у Пейнтбол, закінчився день тактичною тереновою грою «Нічний дозор».

20190928_103453Наступного дня команди грали в Брейн-ринг «Історія України». Закінчилася акція видачею сертифікатів та грамот   учасникам заходу. Цього річ не було переможців та переможених, акція була спрямована на згуртованість, взаємоповагу та взаємопоміч один одному. Три дні промайнули непомітно і от настав час повертатися додому,  хочеться сказати теплі слова подяки організаторам акції  за позитивні емоції, за гарно проведений час, за шквал адреналіну, за змогу відірватись від сучасних гаджетів і спробувати свої сили в опанування стародавньої  та сучасної зброї.

                                                                                   Викладач    В.С.Островська

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

548778615611

Всесвітній день здоров’я

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров’я, адже саме у цей день у ...