Головна / Новини / Старт в доросле життя

Старт в доросле життя

62646845265Ось так зібрались ви в останнє

Сьогодні  ви – випускники,

А завтра – робітничий клас.

Хай здійсняться всі ваші бажання

Вітаємо з випуском вас!

Роки навчання у ДНЗ «ЧУБАРІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ» для випускників групи №42, професія «Кухар; Кондитер» стануть, напевно, основою для подальшого життя,бо саме тут вони змогли опанувати професію, розвивали свої здібності, таланти, відчули підтримку і турботу своїх наставників.

Незабаром дороги випускників розійдуться.  Що чекає їх попереду?

DSCF0554У кожного з них розпочнеться свій шлях у доросле самостійне  життя, сповнене трудовими буднями. Але так чи інакше, теплі моменти  учнівського життя, цікаві уроки добрих і мудрих педагогів не забудуться ніколи, як і сам навчальний заклад.

А сьогодні, поки що, урочистості з нагоди випуску кваліфікованих робітників тривають і до  вітального слова, ведучі свята Надія Оліфан (3 курс) та Вікторія Руденко (2 курс), обоє опановують професію «Кухар; Кондитер»  запрошують заступника директора з виховної роботи Раїсу Василівну Кугаєнко, яка привітала усіх присутніх зі святом, побажала щасливої долі, успіхів. А наприкінці виступу декламувала рядки поезії Ліни Костенко:   

«І все на світі треба пережити,

І кожен фініш – це, по суті, старт,

І наперед не треба ворожити,

І за минулим плакати не варт…

Хай буде все небачене побачено,

Хай буде все пробачене пробачено.

Єдине, що від нас іще залежить, –

Принаймні вік прожити як належить».

І вже випускники на старті! Мета досягнута. Вони склали державні іспити і готові отримати атестати та дипломи – путівку у доросле життя.  Наказ про відрахування зі складу учнів у зв’язку з випуском, оголошує заступник директора з навчальної роботи Ольга Вікторівна Бортнік.

DSCF0562Дипломом з відзнакою та золотою  медаллю “За високі досягнення у навчаннінагороджується талановита особистість навчального закладу – Максим Сержанський.

Напутні слова для випускників линуть з вуст наставників, класного керівника групи  Світлани Федорівни Кулик та майстра виробничого навчання Людмили Іванівни Яценко.  Саме вони були всі ці роки навчання  поруч, розділяли радість і сум, злети і падіння, захищали і підтримували молодь, прагнули їм лише найкращого.

Радість свята розділили з випускниками найдорожчі для них люди – батьки. До слова запрошується Руслан  Вікторович Сержанський, який подякував педагогам за кропітку роботу у вихованні підростаючого покоління, за щирість душі, взаєморозуміння, терпіння. А дітям побажав мати добрі чуйні серця, щоб промінь сімейного вогника світив їм в далекій незвіданій дорозі.

Урочисту церемонію нагородження кращих учнів провела старший майстер Тетяна Анатоліївна Зелєнцова. Грамотами за відмінні успіхи, професійні навички, творчість, спортивні досягнення нагороджені випускники: Максим Сержанський, Катерина Сінько, Анатолій Касьяненко, Валерія Шалаєва, Наталія Гандзюк.

Ось і настала довгоочікувана мить. Малиновим переспівом лунає прощальний дзвінок у стінах навчального закладу для випускників 2018 року, який дав відмінник навчання Максим Сержанський,  сповістивши усім, що навчання учнів групи №42 професії «Кухар; Кондитер» закінчилось!

То ж, дай вам, Доле, світлий шлях широкий

Випуск дві тисячі вісімнадцятого року!

Хай кожен знайде щастя сам,

Бажаємо щастя, успіхів вам!

Світлана Балак

бібліотекар

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG-23c6ec29b0a4b3f51e506acee57fde1a-V

На порозі професійних буднів…

15 лютого у Федорівському центрі професійної освіти відбувся захист дипломних робіт у ...