Призовник 2018

11.10.2018 року на передодні свята Дня захисника України, команда Федорівського центру професійної освіти прийняла участь у військово-спортивному конкурсі для студентської та працюючої молоді «Призовник 2018».

 Склад команди:

  1. Варданян Сергій Вагаршакович
  2. Заікін Дмитро Сергійович
  3. Ротко Олександр Валентинович
  4. Арент Юрій Вячеславович
  5. Кононенко Анатолій Станіславович
  6. Налісний Артем Ярославович
  7. Долін Володимир Вячеславович
  8. Шингур Владислав Олегович
  9. Кононенко Володимир Станіславович
  10. Садухін Олександр Олександрович

20181011_144009Цей   конкурс  на території військової частини А-1978 проводиться вже 13-й рік. Організатори конкурсу   Обласний центр  патріотичного виховання молоді за підтримки  управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації  і Запорізькою обласною організацією Товариства сприяння обороні України.

Цього року в  змаганнях приймали участь 17 команд  з усієї Запорізької області. Хлопці змагалися в двох категоріях окремо-це студентська та працююча молодь.

Змагання складалися з 8  локацій.  Команди могли продемонструвати свої сили в спеціалізованому кросі в бронежилетах, домедичній допомозі в умовах бойових дій, виконанні нормативів у засобах хімзахисту, військово-прикладній естафеті, підтягуванні в бронежилеті, стрільбі в електронному тирі, збиранні та розбиранні автомата АК-47 та конкурсі стройової пісні. Наші хлопці приймали участь в даному конкурсі вдруге. І хоча за віком ми були найменшими серед учасників,  хлопці старалися  щосили наблизити себе до перемоги.   Команді вдалося вибороти ІІІ місце  в  військово-прикладній естафеті.  Нажаль цього року ми не потрапили в трійку  призерів та  в нас є стимул  та прагнення  наполегливо тренуватися, щоб здобути  перемогу в наступному році.

Викладач фізичного виховання  Островька В.С.

IMG_0001

Про user

user

Залишити коментар

Ваш email ніде не буде показанийОбов'язкові для заповнення поля позначені *

*

Вы можете использовать это HTMLтеги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Перегляньте також

IMG_20211012_120534

Козацькі забави

12 жовтня у Вільнянському відділенні пройшли спортивні змагання «Козацькі забави» до Дня ...